Στις 16 Αυγούστου θα… εμφανιστεί τελικά ο Μητσοτάκης – Σφοδρά πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η απάντηση στο φιάσκο δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας την επικείμενη συνάντηση του εξαφανισμένου μέχρι σήμερα Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους Προέδρους των ΠΑΕ.

Δείτε:

Θαύμα, θαύμα!- Εμφανίστηκε (περίπου δλδ) ο Μητσοτάκης μετά από 4 ημέρες αφωνίας!

«Εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει βρει μια λέξη να πει για την άγρια δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι «προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας».

«Το γεγονός, όμως, ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι την μισή χώρα μέχρι την Αθήνα με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν είναι απλή υπόθεση για να την ξεπεράσει έτσι ο κ. Μητσοτάκης» τονίζει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «βεβαίως να ληφθούν πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η απάντηση, όμως, στο πρωτοφανές φιάσκο, που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία. 

Απαιτείται ουσιαστική ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου.  Η αποποίηση ευθυνών διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας».

Στις 16 Αυγούστου η συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο UEFA

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (11/8) μετά από την πολυήμερη αφωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέσω του γραφείου Τύπου του ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχετικά με τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας και ορίστηκε συνάντηση για τις 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Τετάρτης και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών.

Σε αυτή έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει βρει μια λέξη να πει για την άγρια δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ενώ ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος, σήμερα έγινε γνωστό από το γραφείο του ότι θα εμφανιστεί στις 16 Αυγούστου, όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της UEFA και τους Προέδρους των ΠΑΕ. 

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. 

Το γεγονός, όμως, ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι την μισή χώρα μέχρι την Αθήνα με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν είναι απλή υπόθεση για να την ξεπεράσει έτσι ο κ. Μητσοτάκης. 

Βεβαίως να ληφθούν πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η απάντηση, όμως, στο πρωτοφανές φιάσκο, που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία. 

Απαιτείται ουσιαστική ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου. 

Η αποποίηση ευθυνών διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί